פרוש חלום

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 01/07/19 18:34 כח בסיון התשעט

שאלה

אני על המיטה רואה לפתע חתול יורד מגג הארון בצבע שחור. שנייה אחרי זה הוא תוקף אותי בטרוף בשערות ומושך ללא הרף אני רואה שישנו גם חתול לבן בחדר אבל הוא לא עוזר לי אלא נעלם בחדר איפה שהוא . אני קוראת לאחי הקטן שיעזור לי אבל הוא לא בא וככה התעוררתי מנוערת כולי מהחלום.

תשובה

שלום וברכה, אני לא עוסק בפתרון חלומות. ואני גם לא יודע אם יש משהו

באמת שיודע לפתור חלומות בימנו. אך דבר אחד אני יודע, שחכמינו ז"ל לימדו אותנו, שכיצד שנפרש את החלום כך יהיה. ז"א אם נפרש אותו לטוב יהיה טוב, ואם נפרש את החלום לרע יהיה ח"ו חלום רע.

לכן תואמרי "חלום טוב חלום שלום" 3 פעמים ותפרשי לעצמך את החלומות לטובה ובעז"ה יהיה טוב.

וכן עדיף, אם את יכולה לספר את החלום לחברה טובה שלך, ושהיא תפרש את החלום לטובה, והחלום יתפרש לטובה.

כמו כן תקפידי לומר קריאת שמע על המיטה.

חלום טוב חלום שלום...

ובשורות טובות