עזרה

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 09/02/20 01:03 יד בשבט התשפ

שאלה

היי אני מרגיש שאני צריך עזרה. הזהות המינית שלי לא ברורה לי ואני לצערי גם חוטא אתרים אסורים של גייז ואני ממש לא רוצה ומסתייג מזה ואני רוצה להיות סטרייט להקים משפחה וילדים ואני מרגיש שעם הכוונה ועזרה אני אצליח ליישר את הדרך שלי אשמח שתענו לי כבר תקופה שאני חוזר עם הבקשה שלי וללא תשובה באתר. בבקשה גם אם אפשר לא לפרסם את זה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

תפנה בבקשה למכון בקדושה. https://bekdusha.co.il/%D7%94%D7%A6%D7%95%D7%95%D7%AA-%D7%A9%D7%9C%D7%A0%D7%95/

אולי הם יוכלו לעזור לך. אלו אנשי מקצוע מומחים בתחומים אלו.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ