סרטוני זימה

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 01/01/20 18:56 ד בטבת התשפ

שאלה

לאחרונה נקלעתי להרבה סרטונים של בנות אשר חושפות את גופן, בזמן זה נוצרה זיקפה ואחרי הזיקפה יצא נוזל שקוף וצמיגי מאוד, איך אפשר לכפר על זה? אני מתחנן לעזרה.

נושא 2- אני בקבוצת כדורגל ואני מאוד רוצה בהצלחה, אם יש תפילה שתעזור לי אשמח לדעת אותה

תשובה

שלום

צריך להתחרט על העבר ולהתבייש במה שקרה, להתוודות בפני ה' על המעשה, ולקבל על עצמך לא לחזור עליו.

בנוסף, צריך להתחזק בנושא, ובעיקר לעשות מה שאפשר כדי לא להגיע למצבים הללו (למשל להתקין סינון חזק על המחשב והפלאפון).

לגבי הכדורגל, אין תפילה מסוימת, אבל אפשר לומר פרקי תהלים, ולבקש מה' שהכל יתגלגל לטובה.

בהצלחה