נשבעה להתגרש ממני

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 24/06/20 14:42 ב בתמוז התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב ותודה על תשובתך המהירה אני אפעל ואנסה כמה שאפשר!

עוד שאלה שנוצרה עקב ריב עם אשתי .

תוך כדי ריב איתי היא דיברה עם אחותה בטלפון ואמרה לה מתוך כעס שהיא נשבעת שהיא מתגרשת. האם צריך התרה לדבר כזה?

והאם זה משנה אם היא אמרה את זה בלשון זכר (לה ולאחותה יש קטע כזה לדבר ככה אחת לשניה אז היא אמרה בלשון כזאת "אני נשבע לך שאני מתגרש" בלשון זכר)

בדרך כלל היא נזהרת מהדברים האלה של נדרים ופה היא ממש התעצבנה ונראלי שבאמת הייתה בטוחה שהיא תעשה את זה.

צריך התרה או משהו?

תודה רבה לרב!

תשובה

שלום

לא צריך התרה.

צריך להשקיע בשלום בית ובהבנה הדדית.

כל טוב