מציאת דרך חדשה

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 15/05/19 15:54 י באייר התשעט

שאלה

שלום רב

מי שהשתחררתי מהצבא אני מנסה עדיין למצוא את הדרך שלי ולא מוצא סיפוק בכלום ממה שאני עושה עובד ולומד,הקמתי משפחה לתפארת ברוך ה' , למדתי תואר אחד והאחרי שעבדתי בו מספר שנים לא הרגשתי בו סיפוק ועזבתי את התחום, לאחר מכן למדתי מדעי החברה חינוך, ועכשיו אני צריך להשלים לתעודת הוראה( לאחר שסיימתי את התואר רציתי ללמוד ניתוח התנהגות שאלתי רב ואמר לי ללכת על זה- אבל כרגיל לא מצאתי את עצמי בזה ועזבתי ) שזה עוד שנתיים לימודים כך שעדיין אני לא יכול לעבוד וכבר נמאס לי. בתואר בקושי עבדתי בגלל שעות הלימודים ויוצא מצב שכבר כמה שנים אני בקושי מפרנס את המשפחה וככה יוצר עוד יותר תיסכול כי בקושי אני מוצא עבודה עם הלימודים.

אני נרשמתי לתעודת הוראה רק בשביל שבעוד שנתיים אני ימצא עבודה קבוע אבל עדיין אני לא מפרנס ומתוסכל מאוד.

רציתי לדעת מה לעשות כי אני לא מוצא את עצמי בשום דרך שאני פונה גם כשאני מתייעץ אף אחד לא נותן לי תשובה מספקת.

תשובה

זה לא תחום המומחיות שלי , ואני גם לא מכיר אותך מקרוב. מציע להתייעץ עם מאמן אישי (קאוצ'ר)