מה לעשות כדי למצוא עבודה

חדשות כיפה הרב אבנר בן יוסף 01/08/19 09:58 כט בתמוז התשעט

שאלה

שלום,

אני גדלתי במשפחה אתאיסתטית ורק השנה עשיתי בר מצווה והתחלתי ללכת לבית כנסת באופן סדיר וגם להניח תפילין.

אני עובד בהייטק ולאחרונה פיטרו אותי,החלטתי לשנות תפקיד למשהו אחר שאותו למדתי...

אך אני מתקשה מאד למצוא בזה עבודה..

לפני שבועיים התחלתי ללכת יותר לבית כנסת וכמעט התקבלתי לעבודה חדשה אך בסוף הדבר לא צלח.

מה אני יכול לעשות כדי לתרום לחיפוש העבודה?אני חודש הבא אמור לקבל דירה...ואם לא אצליח למצוא עבודה אצטרך להשכיא אותה,דבר שאצטער עליו כיוון שהדירה נמצאת בעיר עם אווירה יותר דתית ולי אישית יותר קל שם לההשתתף בבית כנסת בשיעורים השונים ולרצות ללכת אליו..

החלק הרוחני מאד חשוב ומעניין אותי אישי...וזה חלק מהחיים שלי.

אודה לתשובתך..

תשובה

שלום וברכה,

אני מחזק את ידיך, להמשיך בשינוי החיובי שאתה עושה.

לגבי מציאת עבודה:

א. תמשיך לעשות השתדלות למצוא עבודה.

ב. במקביל תרבה בתפילות להקב"ה, תקפיד על אמירת ברכת המזון בכוונה גדולה, ותתן צדקה.

ב ברכה והצלחה