לימוד יחד - שמירת נגיעה - מתבקשת עזרת הקוראים

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/03/20 19:07 ד בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני יוצאת עם בחור מקסים ואני הייתי מאוד רוצה שנתחזק יותר שנינו יחד בעניין שמירת נגיעה

אשמח לשמוע על דרכים להתחזק בשמירת נגיעה (ביראת שמיים) אולי לימוד או ספר שהרב ממליץ שאפשר שנלמד יחד וככה נתחזק ונשמור.

תודה רבה!

תשובה

שלום וברכה

ראשית, שיהיה לברכה, ושתמצאו את החן של כל אחד, ואת היכולת לצאת למסע המשותף של החיים.

יש הרבה ספרות על השלב הזה בחיים בו אתם נמצאים.

קשה לי 'לשדך' את המתאים לכם, שכן לכל אחד מדברת שפה אחרת, ואני גם לא מכיר את כל מה שנכתב.

מה אני מציע לעשות ?

נפנה את השאלה לקוראים - ראי בכותרת - והם יציעו דברים משלהם.

אם אתם אוהבים דברים שהם ברמה גבוהה ומרוממת, המחייבים מחשבה עמוקה, הספר שנראה לי המתאים ביותר לטעמי הוא קובץ מאמרים בשם "כתנות אור" (https://simania.co.il/bookdetails.php?item_id=969905) וכדאי לראות אם הוא מדבר אליכם.

כל טוב ושמחות