ייעוץ ועזרה - קשר עם גבר נשוי

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/07/19 06:40 כו בתמוז התשעט

שאלה

שלום ,

אני פונה לקבל ייעוץ ועזרה .. לצערי הרב!! אני מנהלת קשר גבר עם נשוי קרוב לשנה... מרגישה שאוהבת אותו מאוד אך יש הרבה מאוד נפילות . אני בחורה דתייה ומבינה את חומרת המעשה . הרבה פעמים מרגישה שאני תלויה בו מכיוון שהוא מסייע לי הרבה ולכן מאוד קשה לי להתנתק. אני מאוד רוצה לעבור את זה למרוח האהבה כי אני מבינה שמדובר בשקר אך באמת שאיני מצליחה .

תשובה

שלום וברכה

לפני עזרה וייעוץ – אזעקת חרום. עזרה ראשונה.

את נופלת בתהום. גם אישית. גם של המשפחה שאת עומדת מולה.

את הורסת את עצמך, כי את נועלת את עצמך בפני בניית הבית הפרטי שלך. ואת כל זה את עושה גם בפגיעה בקדושת חיי המשפחה.

את הורסת את המשפחה שלו, ויש בכך תוספת של מעשה לא מוסרי. הוא ייהרס. אשתו והילדים ייהרסו. ואת תהיי שותפה בכך.

את צודקת, שצריך ייעוץ ועזרה והכוונה ושחרור וטיפול.

אבל אזעקת החרום מופעלת במלוא עוצמתה.

וזה לפני הכל.

ואם תרצי עוד עזרה וייעוץ והכוונה – אשמח לעשות את המעט שאני יכול, אבל בוודאי שאיש מקצוע צריך להיכנס לתמונה.

שייפתחו לך שערי תיקון.