טסט שני

הרב אבנר פורת הרב אבנר פורת 16/12/19 11:50 יח בכסלו התשפ

שאלה

שלום רב נכבד,

יש לי טסט שני ביום רביעי,

בטסט הראשון נכשלתי.

אני מאוד רוצה לעבור!

רציתי לדעת האם יש סגולה שאני יכולה לעשות בכדי לעבור את הטסט, מה אתה ממליץ?

תודה רבה !

תשובה

שלום

ה"סגולות" הכי טובות זה לדעת לנהוג טוב ולהגיע כמה שיותר רגועה, וכמובן להתפלל על זה.

כמו בדברים אחרים, גם כאן, בנוסף לתפילה, תשובה וצדקה יכולים לסייע.

עם כל זה, חשוב לדעת שגם אם נכשלים (אני עברתי בטסט שלישי), זה לא מעיד שום דבר עלייך כבן אדם, ויש רבים שעברו אחרי כמה טסטים, והם אנשים טובים ונהגים טובים. גם דברים פחות נעימים בחיים צריך לדעת לקבל בנחת, בלי ייאוש או דיכאון חלילה.

בהצלחה רבה וכל טוב