התחזקות בדת

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/07/19 12:41 כא בתמוז התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני חייל ובזמן האחרון אני התחזקתי מאוד בדת 3 תפילות ביום לבישת ציצית שמירת שבת ועוד הרבה אנשים חושבים שקרה לי משהו ונעשתי שקט אני לא יודע מה לעשות אני רוצה להתקרב לבורא עולם האם קרה לי משהו מה לעשות.

בתודה מראש

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

יש תקופות שאדם מאד אנרגטי יש תקופות שהיא תקופת התכנסות, כך שדברים כאלו אינם מעידים על שינויים או בעיות, אבל בכל מקרה כדאי לגשת לאנשי מקצוע שומרי תורה ומצוות, שיבחנו את הדברים, האם יש מקום לעזרה מסוימת או הכל בסדר.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי