התאהבתי בערבי

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 23/09/19 16:50 כג באלול התשעט

שאלה

שלום הרב קוראים לי ----------- לפני שמונה חודשים הוספתי לת"ז את השם ------ מסיבה: כי אהבתי תשם ------ ולא התחברתי לשם המקורי

אחרי הוספת השם התחלתי לעבוד במקום עבודה שהמעסיק מעסיק שם ערבים , מפה לשם נוצר קשר איתי ועם ערבי , בהתחלה לא חשבתי שזה יוביל לקשר רציני אבל אחרי חודשים שאנחנו ביחד אני מבינה שזה הולך לקשר רציני , היינו הכי מאוהבים הוא תמיד עזר לי תמיד עשה אותי שמחה דאג לי כשראיתי שהמצב רציני החלטתי לספר להורים כמובן שגם הוא אצה שאני אספר להורים שלי על הקשר , אחרי שסיפרתי זה היה בדיוק השנה אחרי חג שבועות בצאת החג אני מקבלת רק צעקות "מה ניראלך שאת עושה בכלל" " ישלך מושג לאן ניכנסת" (אני רק אומרת שהמשפחה שלי דתיה) הם חייבו אותי לנתק איתו קשר בגלל המצב עזבתי את העבודה , לא הייתי עובדת אחרי כמה צעקות ואיומים מהמשפחה החלטתי לספר להם שניתקתי קשר כשבפועל לא ניתקתי קשר היינו ניפגשים בסתר מדברים בסתר , הוא אמר לי בסופו של דבר זאת החלטה שלך ואני מכבד כל החלטה שלך (הוא רצה להתגייר בכלל בישבילי) אני רק מציינת שהוא איש משפחה בן 40 ישלו ארבע חלדים מאישתו הקודמת הוא התחתן שוב בכוח עם אישה שהוא לא אוהב וישלו בן אחד ממנה ועוד אחד בדרך

אני לא הסתכלתי לא על הגיל ולא על המצב שלו מהצד שלי אני אוהבת אותו ולא יכולה בלעדיו , בשבועות האחרונות הוא היה מדבר על שהוא יתגרש ממנה ויעבור לגור לעיר שלי ונגור ביחד אני הסכמתי עם כל מילה שלו כי אני רציתי את זה הוא חשוב לי יותר מכולם,

מצד שני אני יודעת שזאת טעות וכאילו הבחירה שלי שזה הוא או המשפחה , החלטתי לדבר איתו על זה וזה קרה היום (יום רביעי 18 ) בבוקר ניפגשנו הכל ביה רגיל ורק בערב כששתינו בבית שלחתי לו הודעות שקשה לי אני חא מסוגלת יותר לחיות ככה אני לא רוצה להיפרד ממך אבל אני כבר חלשה מלשמור על הזוגיות בסתר הוא שאל אותי מה טת רוצה לעשות אני מכבד כל החלטה שלך ומבין אותך אמרתי לו אני לא רוצה לאבד אותך ומצד שני אין לי אומץ לעשות את מה שתיכננו לעתיד הוא קיבל את זה ואמר אפילו שיעזור לי לשכוח אותו כל הזמן הזה אני רק בוכה ואני בטוחה שגם הוא מת מבכי (שזה ההי הורג אותי לראות אותו סובל) אני מרחמת עליו היינו מתעוררים ביחד ישנים ביחד( יעני טלפןני) אוכלים יחד כל רגע היינו ביחד בטלפון בלי לסגור למשך 8 חודשים בזמן שאני כותבת את זה השעה 1 וחצי בלילה ואני ממשיכה לשלוח לו הודעות מתקשרת (הוא בבית ואשתו שם ) והוא לא עונה לי אני מרגישה בתוכי כאב גדול ואבדה גדולה אני לא חושבת שאצליח להחזיק מעמד בלעדיו אני מתארת לעצמי שאחזור אליו כי הוא שגרת היום יום שלי טני מאגישה טיפה התבוללות כי מאוד ניקשרתי לדת שלו ( לא מבחינת קוראן ואללה שלהם אני מאמינה בתורה) מבחינה אחרת אורך חיים מאכלים אנשים, סביבה, איך אני אמורה להתמודד עם כל זה ? איך אני שוכחת אותו? איך אני מכניסה לי לראש שזה לא דרך טובה כמה שניסיתי לא הצלחתי אני פשוט מאוהבת בו כל כך שאני לא חושבת אחרת חוץ ממנו מה אני צריכה לעשות?

)*אגב החלטתי מחר עם המון צער ואהבה לשם------ החלטתי להסיר אותו מהת"ז)

תשובה

שלום

שאלתך משמעותית וכבדת משקל, ואין די במילים כתובות וספורות. אנא התקשרי אלי ואשתדל לסייע לך בכל יכולתי בלי נדר.

כל טוב