השם חוחית

הרב ברוך אפרתי הרב ברוך אפרתי 04/08/19 19:04 ג באב התשעט

שאלה

שלום כבוד הרב,

אני רוצה להוסיף שם מכיוון שאני לא שלמה עם השם הקיים (ובכל שיחה או מקום חדש שמגיעה מעדיפה שלא להציג את עצמי בשם).

שמי כעת הוא חוחית (על שם הציפור) בנוסף לשאלה על השם שאוסיף, רציתי לשאול האם האותיות בשם זה והשם עצמו חיוביים ומה משמעותו?

חשבתי להוסיף את השם עומר (לאחר שהתייעצתי גם עם קרובים ואמרו שזה נשמע מתאים) אשמח לשמוע אם זה שם טוב?

וגם האם יש שמות שהיית מציע לי עפ"י השם הקודם שלי?

תודה רבה(:

תשובה

שלום

המלצתי לך היא להשאיר את השם הנוכחי. ולהוסיף שם נוסף ובו להתקרא על ידי מכרייך מעתה. אני פחות ממליץ על השם עומר לבת. נסי לבחור שם עברי שיש בו משמעות טובה, והוא נשי במובהק.

צפיה, אלומה, אורה, נאים בעניייך?

כל טוב