שאל את הרב

העברת סירים חלביים לבישול בשרי

חדשות כיפה רבני כושרות 13/04/20 16:21 יט בניסן התשפ

שאלה

בס"ד

שלום וברכה,

בביתי מצויים סיר ומחבת אשר שימושם חלבי.

מאחר והם מאד דומים לסירים הבשריים, אני תמיד חוששת להתבלבל ביניהם.

מדובר בסיר ומחבת בציפוי Non-Steak; איני בטוחה מה המשמעות של זה.

זמן רב לא השתמשתי בהם לבישול חלב של ממש וכעת אני רוצה להעבירם לשימוש לבישול בשרי (ולהחליפם בסירים שיהיה ניתן להבחין בקלות).

האם ניתן?

אם כן, כיצד?

למותר לציין שאני נוהגת כמנהגי עדות המזרח.

אודה למענה והנחיות ????

תשובה

שלום וברכה.

הדרך הפשוטה ביותר - להניח את הסיר על אש גבוהה כשהכלי ריק כרבע שעה, לאחר מכן אפשר להחליף אותו לבשרי.

בברכה

יצחק דביר

כתבות נוספות