הנגשת התנך באינטרנט

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 24/07/19 13:54 כא בתמוז התשעט

שאלה

היי

ברשותי יישומון לטלפון הנייד לקריאה ולימוד התנך, כרגע רק בעברית. אני רוצה להוסיף עוד שפות לאפלקציה שגם יהודים מרחבי העולם יוכלו ללמוד כמו צרפתית, ספרדית רוסית ועוד.. האם כל תרגום שאני מוצא באינטרנט תקין? במידה ולא איך אני יכול לדעת האם התרגום שאני רוצה להשתמש בו הוא תקין? תודה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

כל יישומון כזה צריך אישור להוריד או אם ברור שהוא לא משווק כלל.

בברכת התורה והארץ

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ