הכשרת כיריים חשמליות לפסח

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 08/04/20 09:10 יד בניסן התשפ

שאלה

שלום כבוד הרב אני גר במשפחה חילונית רציתי לדעת אני ניקתי את הכריים החשמליות שלנו בבית ואחרי זה חימצתי אותם על המקסימום לשלוש דקות האם אפשר להתשתמש בהם אין לי עןד מתי לחמם אותם שןב כי עשיתי את זה סלילה שהןרים ישנו

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינני יודע את סוג הכירה, אבל אם היא הגיעה לחום הגבוה ביותר שלה, א"כ יש כאן ליבון.

אשריך שאתה מתאמץ, והקב"ה נותן שכר לפי הצער שיש בקיום המצוות.

בניסן נגאלו ובניסן עתידין להגאל

חג כשר ושמח

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ