האם מותר לשמוע את ארים ראשי של שי גבסו

חדשות כיפה רבני מכון התורה והארץ 23/11/19 21:52 כה בחשון התשפ

שאלה

שלום רציתי לדעת האם מותר לי לשמוע את השיר ארים ראשי שיר מאוד ישן שכאשר נכתב היה בו תוכן מאוד חזק אבל היום הזמר לא עלינו ולצערנו לא שומר מצוות האם מותר לי לשמוע לזה

תשובה

בס"ד

שלום וברכה

אינני מכיר את השיר לפרטיו, אבל כל זמן שהוא רק דן על חיפוש הדרך אין בכך איסור. ומצבו הנכחי לא משנה לנו. זה לא נחשב שיר של עגבים או עבודה זרה, השיר הוא נבחן בפני עצמו, ואם הוא מוצא חן בעינך ומילותיו אינן מקולקלות אפשר לשיר אותו.

שבוע טוב

יהודה הלוי עמיחי

מכון התורה והארץ