גילוי עריות

הרב יובל שרלו הרב יובל שרלו 29/04/20 16:18 ה באייר התשפ

שאלה

רבי, מאז שאני זוכר עצמי מעולם לא נמשכתי לנשים אבל תמיד נמשכתי לעבודת האל. וכל הבנים החילונים בכיתה שלי ( אני בבית ספר משולב ) הם הומואים ללא יוצא מהכלל! והם כל יום מנסים לפתות אותי למעגל הרשע השטני שלהם ואני לא יודע איך להתנהג רבי, גופי בוגד בי!

לפני שנה אחד מהבנים שם את היד שלו בתוך איברי בפרטי ואמרתי לו : "זה לא יפה!" והוא אמר לי "מוחעחעחעחעח רשע של הומואים" איך אוכל להתנגד לפיתוי כשאחזור לבית הספר?

תשובה

שלום וברכה

השאלה שאתה עוסק בה היא רגישה ועדינה מאוד.

אבל עוד קודם לכל דבר אחר -

נראה מהדברים שלך שרוצים לנצל אותך.

שרוצים לחדור לפרטיות שלך ולפגוע בך.

ולכן, לפני כל דבר אחר - האתגר הראשון שלך הוא להגן על עצמך, ולמנוע כל שימוש בכך ככלי למימוש התאוות של חבריך.

ואחר כך תהיה פנוי יותר לעסוק בזהות שלך עצמך.

האם אתה יכול ללכת בדרך זו ?

כל טוב