אני לא מסגול יותר לשמור נגיעה דחווווף!!

הרב צבי יניר הרב צבי יניר 04/02/20 13:11 ט בשבט התשפ

שאלה

בס"ד

היי שלום וברכה!

אני בן 18 וחצי,בחור ישיבה לפני כ-10 חודשים הכרתי משהי בת 17 שלומדת באולפנה שב"ה הרמה התורנית שלה גבוהה.

הקשר זורם מצוין ולמדנו להכיר אחד את השנייה!!! ממש להכנס לאופי ולמצוא את אור.

מאז שנינו נכנסו בשבח והודיה להשם יתברך,לגיל המצוות אנחנו שומרים נגיעה.

זה דבר שמאד ברור לנו מה משמעתו וזה לגמרי אבן יסוד לקשר בריא ותקין עם קדושה וטהרה כדי לבנות בסוף של דבר בית כשר בא"י.

היא לומדת ב- יב ומאד מאד באלי שנתחתן שנה הבאה אני מרגיש מוכן ומחכה לזה בקוצר רוח אך לה פחות מתאים כרגע אז אני מכבד ומחכה

ובזמן האחרון קרה דבר נורא.אני מרגיש כאילו אני לא מסוגל יותר לשמור נגיעה,כל כך באלי להרגיש אותההה לתת לה חיבוקקק אחד קטןןן!!

הדבר היחיד שמונע אותי כרגע מלעשות זאת זה הכבוד שיש לי כלפייה.אני לא רוצה לגרום לה לחטוא בדבר כזה חמור רק בגללי.היא בת מלך פנימה.

היא לא בחורה זולה.ההפך בחורה צדיקה וחזקה.

אני מרגיש שאולי קשה לי לשמור נגיעה בגלל שהתחלתי להסתכל על היופי ולא רק על האופי עשיתי טעות?

אני מפחד שאגרום לה לחטוא זה לא מגיע לה.

מה עושים? לנתק את הקשר אני לא רוצה נקודה.

וחתונה נורא באלי אבל לה לא!!

אשמח לקבל תשובה בזמן הקרוב!!

כי אני לא רוצה לחטוא בפגישה הבאה.

תוווודה מראש

אחלה יום

תשובה

לא להיפגש במקומות שיש סיכוי שזה יקרה. תיפגשו במקומות שיש אנשים בסביבה