מצרכים
1 פרוסת דג סלמון טרי.
1 ורבע כוסות קמח תופח.
100 גרם חמאה.
חצי לבן/ חצי שמנת חמוצה.
1 חלמון.
שלושת רבעי כוס שמנת.
2 ביצים.
150 גר´ גבינת קשקבל.
100 גרם גבינת חמד.
הוראות הכנה
מבשלים פרוסת דג סלמון טרי במים (לא הרבה), כ - 15 דקות.
לקרר ולפורר (לחתיכות גדולות).
בצק:
קמח, חמאה, לבן/שמנת וחלמון מערבבים לבצק ומשאירים כשעה במקרר.
לאחר כשעה לשטוח בצק בתבנית משומנת ומעט מקומחת, גם בדפנות.
מילוי:
שמנת + סלמון + ביצים טרופות + גבינת קשקבל + גבינת חמד.
להכניס לתנור - לא לטורבו - ולאפות כ - 35 - 40 דקות.
הערות
המתכון באדיבות נסיון עצמי.