מצרכים
2 כפות גדושות פצפוצי אורז מלא
כפית מלאה של חמאת בוטנים
2 אגוזי מלך
כפית פתיתי קוקוס
כפית סילאן
כפית אבקת קקאו
הוראות הכנה
1. שוברים לתוך קערה את פצפוצי האורז ואגוזי המלך לחתיכות קטנות.
2. מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים.
3. מערבים ויוצרים רולדה.
4. מכניסים את הרולדה להקפאה.
5. חותכים לחתיכות בינוניות ומגישים.
המתכון באדיבות רויטל אדמוני, מחברת תוכנית הלימודים "אוכלים בריא" עבור משרד החינוך ומורה לחינוך תזונתי בבתי ספר