מצרכים
2 שמנת מתוקה להקצפה
1 פחית חלב מרוכז
ממרח לוטוס
הוראות הכנה
מקציפים במהירות גבוהה 2 שמנת מתוקה להקצפה (500 מ"ל)
עד לקבלת קצפת יציבה.
מנמיכים את מהירות ההקצפה ומוסיפים בהדרגה,
פחית אחת של חלב מרוכז (400 גר'), עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים שתי כפות גדושות של ממרח לוטוס (כ-100 גר')
וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים בכלי סגור למקפיא לשעתיים עד להתקשות.
* לגרסת קרמל מלוח, ניתן להוסיף לאחר ממרח הלוטוס, רבע כפית מלח וחצי כוס שברי בייגלה מלוח.