מצרכים
500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים) צבעונית
אספרגוס
פחית של לבבות ארטישוק
מעט עגבניות שרי
100 גרם של מיני מוצרלה
עלי בזיליקום טריים
שמן זית בכבישה קרה
מלח ופלפל
הוראות הכנה
בשלו את הפסטה במים רותחים ומלח, סננו והוסיפו מעט מים קרים למסננת.
בשלו את האספרגוס באידוי במשך 7 דקות לערך, וחתכו אותו לחתיכות באורך סנטימטר.
חתכו את הארטישוק והעגבניות לחצי והוסיפו אותם לפסטה עם שאר המרכיבים.
לסיום, קשטו את המנה עם מספר עלי בזיליקום, שמן זית וכמובן מלח ופלפל.
המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka