מצרכים
לבצק:
100 גר´ סוכר
200 גר´ מחמאה
300 גר´ קמח
1 ביצה
כף תמצית וניל
למילוי:
200גר ´ אגוזי מלך, פקאן ולוז
1/2 כוס סוכר
1 כף דבש
100גר´ מחמאה
הוראות הכנה
בצק:
לערבב את רכיבי הבצק.
לרפד תבנית 26, ולאפות אפיה עיוורת (לכסות בנייר אפיה, למלא בשעועית )ולאפות כ- 20 דקות בחום 170 מעלות
מילוי:
במחבת להמיס 1/2 כוס סוכר +כף דבש + 100גר´ מחמאה.
כשהכל במעבע להוסיף את האגוזים, לערבב שכולם יכוסו בסוכר ולהניח בקלתית
לאפות עוד כ-20 דקות בחום 180 מעלות.
הערות
מתכון הבצק, ע"פ מתכון הבצק של מגי ממתכונים.