מצרכים
בצל
15 גרם שמן זית
400 גרם גזר
600 גרם דלעת
1 שורש כורכום טרי
5 גרם אבקת כורכום
מיץ תפוזים מ-2 תפוזים טריים
מלח, פלפל, אפשר גם שבבי צ'ילי למי שאוהב חריף
מים חמים
הוראות הכנה
1. קלפו ופרסו את הדלעת, הגזר, הבצל והכורכום הטרי לחתיכות בגודל קטן-בינוני.
2. הוסיפו שמן זית למחבת וטגנו קלות את הבצל עד גוון זהבהב- שקוף.
3. הוסיפו את הגזר, הדלעת והכורכום.
4. מלאו מים שיכסו עד טיפה מעל הירקות והרתיחו למשך 10 דקות.
5. הוסיפו את מיץ התפוזים והביאו להרתחה שוב.
6. טחנו את המרק בעזרת בלנדר ידני.
7. תבלנו לפי הטעם והגישו חם.
המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי