שניצל טופו

חדשות כיפה 08/08/24 13:29 ד באב התשפד

שניצל טופו, צילום: Adny,Shutterstock
שניצל טופו, צילום: Adny,Shutterstock

מצרכים

300 גרם טופו

ביצה

כף גדושה רוטב ברביקיו

תבלינים

פירורי לחם

הוראות הכנה

1. באמצעות נייר סופג סוחטים מהטופו את כל הנוזלים וחותכים לרצועות דקות.

2. בקערה טורפים ביצה, רוטב ברביקיו ותבלינים לפי הטעם. טובלים את הטופו משני הצדדים ומשאירים להשרייה של חצי שעה לפחות (עדיף לילה).

3. מצפים כל רצועה בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן רותח, עד להזהבה משני הצדדים.

כתבות נוספות