מצרכים
• 1 חבילה (250 גרם) טופו
• שיפודי עץ מושרים במים
• 2 כפיות שמן שומשום
• 1 כוס רוטב סויה
• 1 כפית סילאן או דבש
• 1 שן שום כתושה
• 1 פלפל אדום
• 1 בצל גדול
• 1 קישוא
• 1 זוקיני
• 1/2 חציל
• 10 פטריות קטנות
הוראות הכנה
מחממים גריל, או תנור לחום מקסימלי בתכנית גריל. חותכים את הטופו לקוביות של 2 ס"מ, חותכים את הירקות לקוביות בגודל דומה (חוצים את הפטריות). מוסיפים גם אותם לקערת הרוטב ומערבבים בעדינות. משפדים את הטופו ואת הירקות כך שכל שיפוד יכיל את כל המרכיבים. צולים בתנור.