נאן הודי

חדשות כיפה 29/03/22 14:20 כו באדר ב'

צילום: Teka Studio
צילום: Teka Studio

מצרכים

רכיבים ל- 6 מנות

250 גרם קמח

125 מ"ל מים חמים

25 מ"ל שמן זית

1/2 כפית מלח

הוראות הכנה

יוצקים את הקמח המנופה לקערה גדולה.

יוצרים גומה במרכז הקמח ומוסיפים את שאר המרכיבים. לשים ביד או במעבד מזון עד לקבלת עיסה אחידה, מרדדים את הבצק לכדור, משמנים את הקערה בשמן זית ומכסים. מעמידים את הבצק לתפיחה במשך 10 - 15 דקות במקום חמים.

לאחר התפחה, מחלקים את הבצק ל 6 חלקים, מותחים כל כדור, ומרדדים בעזרת מערוך עד לקבלת משטחי בצק דקים ככל האפשר.

מחממים מחבת על הכיריים ללא שמן ומניחים בה משטח בצק אחד בכל פעם.

כאשר בועות מתחילות להופיע על הלחם, הפכו אותו לבישול הצד השני. יש לחזור על הפעולה עם כל נאן.

הנאן הוא לחם ניטרלי ומצוין לליווי כל מנה. ניתן גם להעניק לו קראסט של שום קצוץ ופטרוזיליה יחד עם שמן זית ליצירת מנה מודגשת יותר.

המתכון באדיבות מחלקת התזונה של מותג מוצרי החשמל Teka

כתבות נוספות