מצרכים
• פילה סלמון
• 1/2 כוס סילאן
• 1/2 כוס רוטב סויה
• 1/3 כוס שמן זית
• כף אורגנו
• כף פפריקה מרוקאית מתוקה
• כף תבלין גריל לעוף
• מים לפי הצורך
הערה חשובה: פילה הסלמון צריך להיות מעט מופשר , אך לא מידי- כדי שהחיתוך יהיה קל.
הוראות הכנה
מסירים את העור מהסלמון וחותכים אותו לקוביות שוות.
לאחר מכן מניחים את חתיכות הסלמון בסיר רחב.
בכלי נפרד מערבבים היטב את חומרי הרוטב(כולל התבלינים), ויוצקים על הסלמון עד שיהיה מכוסה כולו ברוטב.
מוסיפים כמובן מים לפי הצורך, ומביאים לרתיחה.
לאחר מכן, מנמיכים את הלהבה וממשיכים לבשל עד שהסלמון מתפורר למגע מזלג- בערך כ15 דקות.
בתיאבון!!!
הערות
המתכון באדיבות אישי