מצרכים
לכבישת הדג:
פילה סלמון טרי נקי עם העור
400 גרם מלח ים
400 גרם סוכר
חבילות שמיר טרי וקצוץ
גרידה מ 4- לימונים
כפות זרעי כוסברה
לקרם האבוקדו:
3 אבוקדו בשל ורך למגע
3 כפות מיץ לימון טרי
50 מל’ שמן זית
מלח ופלפל לפי הטעם
טוחנים בבלנדר את כול המרכיבים עד לקבלת מרקם קרמי
הוראות הכנה
מערבבים היטב את כול המרכיבים למעט הדג עצמו
עוטפים את הדג על מגש בתערובת עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר
ל 12- עד 48 שעות תלוי ברמת הכבישה הרצויה. מוציאים את הדג מהניילון
מורידים את התערובת ושוטפים מתחת למים קרים מייבשים ופורסים לפרוסות דקות
הערות
המתכון באדיבות מסעדת סומסה, רמת גן