מצרכים
רוסטביף
מי סילאן
מלח, פלפל, שום
צרור פטרוזיליה
בצל
חומץ
שמן זית
רימונים
הוראות הכנה
פיקאניה: חורצים את השומן, מרססים עם מי סילאן ומתבלים במלח, פלפל ושום. מכניסים למעשנה/תנור על 110-120 מעלות למשך כשעה עד טמפרטורה פנימית של 54-56 מעלות. מוציאים וצורבים את השומן ואז פורסים נגד הסיבים.
צ'ימיצ'ורי: קוצצים פטרוזיליה דק דק, בצל דק דק, מכסים בחומץ רגיל 90% ושמן זית 10%, מלח פלפל עד לטעם רצוי. מוסיפים רימונים, נותנים לשבת שעה עד שבוע במקרר. מגישים מעל, מתחת או ליד הפיקאניה.
המתכון באדיבות פיטמאסטר