מצרכים
1 ק"ג בשר פרגיות (כרעיים ללא עצמות)או חזה עוף חתוך לקוביות גדולות.
1 בצל בינוני פרוס לאורכו לירחים די דקים.
1 קופסה גדולה של אננס חתוך לקוביות.אפשר יותר.ללא המיץ.(אפשר לוותר)
1 קופסאות חלב קוקוס אם יש קרם קוקוס -עדיף הרוטב יוצא סמיך יותר
1-2כפות קארי ירוק מוכן תאילנדי
1/4 כוס שמן לטיגון.
הוראות הכנה
מטגנים את הבשר בווק או סיר רחב אחר.לא לשים את כל הבשר ביחד. אנו רוצים לטגן ולא לבשל. להוציא מהסיר
לטגן את בצל הפרוס כ-5 דקות. להוסיף את הבשר מחית הקארי המוכן,אננס ואת חלב הקוקוס. לבשל כ- רבע שעה. אם הבשר הוא בשר חזה משך הבישול הוא עניין של דקות.
אצלנו אוהבים רוטב סמיך יותר ואני מקצה 1/4 כוס חלב קוקוס ומערבבת עם 1/2 1 כפית קורנפלור ומסמיכה את הרוטב בעוד כמה דקות בישול.