•  צילום: shutterstock אוכל יום הפיצה הבינלאומי

    שוקולד, רול ואיטלקית: מתכונים לפיצה ביתית שאתם חייבים לנסות

    איך אתם אוהבים את הבצק שלכם? דק? מגולגל או בכלל בסגנון ביתי? לכבוד יום הפיצה הבינלאומי שחל השבוע אלו המתכונים שאתם חייבים לנסות בבית

    חדשות כיפה

    08/02/22 09:58

  •  צילום: יח"צ נאיה אוכל

    המסעדות הכשרות הכי טובות בארץ

    אחרי שבועות של הצבעות, עשרות אלפי משתתפים בחרו את שלל המסעדות הטובות והכשרות שיש למדינת היהודים להציע לנו. במושב בצפון, בבירת הנגב, או על המרינה בהרצליה, האוכל הכשר מעולם לא היה טעים או נגיש יותר

    חדשות כיפה

    03/02/22 09:36

  •  צילום: לסלי קונדיטורי אוכל "אלפיס"

    שוקו חם בניחוח צרפתי | כך תעברו את הסופה בשלום

    מזג האוויר סוער וגל קור הגיע לישראל. בקרוב השלג צפוי להגיע גם לירושלים ולהרי המרכז. בדיוק בשביל זה, מומלץ להכין את המתכון לשוקו מתוק וחם בניחוח צרפתי

    חדשות כיפה

    26/01/22 13:19

  • קרמבל תפוחים צילום: Teka Studio אוכל סופת "אלפיס"

    3 קינוחים מתוקים שיחממו לכם את החורף

    התחזית לימים הקרובים מבשרת את הגעתה של הסופה, עם גשמים ורוחות עזות. בדיוק בשבילכם, וכדי שתימנעו מיציאה לקור, קבלו את הקינוחים שיפיצו ניחוחות מתוקים במטבח החמים

    חדשות כיפה

    24/01/22 12:37

  • המסעדה הבאה צילום: רשת 13 אוכל

    "המסעדה הבאה של ישראל" בפורמט ייחודי שמגשים לכם חלומות

    בפורמט חדש, ייחודי וראשון מסוגו בישראל, עם ארבעת השופטים אסף גרניט, מושיק רוט, יוסי שטרית ורותי רוסו, תכנית טלוויזיה הופכת למציאות כאשר המנצח בכל פרק זוכה לפתוח מסעדה אמיתית

    חדשות כיפה

    24/01/22 10:19

  • הסניף הכשר של גולדה ברחובות צילום: כיפה מסעדות

    הצצה לסניף גולדה החדש ברחובות: כשאיכות וכשרות נפגשים | צפו

    כמו כל הישראלים בשנה האחרונה התמכרנו לגלידות המעולות של רשת גולדה, כששמענו על סניף חדש וכשר ברחובות היינו מוכרחים ללכת לטעום | שירות מעולה, גלידות באיכות הכי גבוהה שיש וקפה מצויין

    תוכן שיווקי

    23/01/22 18:07

  •  צילום: shutterstock אוכל

    סעודת יתרו | כל מה שרציתם לדעת על המנהג הטוניסאי העתיק

    אחד המנהגים הבולטים של יהדות תוניס, הוא סעודת יתרו שמתקיימת ביום חמישי לפני השבת בה קוראים את פרשת יתרו. הסיבות למנהג המיוחד עוד חלוקות והטוניסאים שעלו ארצה ממשיכים לציין אותו בשמחה כמדי שנה

    חדשות כיפה

    20/01/22 17:01

  • סטיישן 9, אל תפספסו צילום: אסף קרלה וולט מסעדות

    סטיישן 9: כשמטבח אסיאתי פוגש טוויסט ישראלי נוצר חיבור מדהים

    החורף הגיע סוף סוף, ואיתו אפשר לצלול לתוך עולם המרקים העשיר שיש למטבח האסיאתי להציע. מקום אחד בירושלים מחבר את מטבחי המזרח הרחוק עם חומרי הגלם המקומיים, והתוצאה? ללקק את השפתיים

    ישי אלמקייס, חדשות כיפה

    17/01/22 11:16

  • בריוש ביסטרו בר צילום: אריאל פלקסין אוכל

    הביסטרו בר שיודע להכין בריוש כמו בחו"ל

    אתר כיפה בסדרת כתבות על מסעדות בכשרות צהר: השולחנות מחוץ לביסטרו הן לא רק החלטה עיצובית אלא כורח מציאות, לא יושבים בפנים ואין ממש מקום למי שלא באמת רוצה לשבת על הבר. יושבים בחוץ בלבד אבל האווירה ביתית וחמימה בכל מקרה

    אריאל פלקסין, בשיתוף כשרות צהר

    16/01/22 16:09

  • נינו במושבה צילום: יח"צ אוכל

    נינו במושבה הגרמנית: מטבח מוקפד עם מנות צבעוניות

    עם מנות מגוונות ותפריט עשיר מצליחה מסעדת נינו לקלוע לכל טעם: החל מסלטים ומנות פתיחה לפסטות, פלטות בשרים ופוקצ'ות. אם אתם מחפשים מסעדה ים תיכונית בירושלים עם מנות מפתיעות – זה המקום בשבילכם

    אביחי ישראל, חדשות כיפה

    12/01/22 17:22

  •  צילום: הקונדיטורית אליה אוכל ט"ו בשבט

    כך תחתכו פלטת פירות מושקעת לסדר ט"ו בשבט

    לקראת החג המתקרב כולנו מנסים את כוחנו בחיתוך ועיצוב היופי של הטבע. באמצעות סכין וכמה כללים פשוטים תוכלו גם אתם להשקיע בעיצוב קערת פירות

    הקונדיטורית אליה

    10/01/22 15:18

  •  צילום: shutterstock אוכל יום השוקולד המריר

    קינוחים מדהימים שאפשר לעשות עם שוקולד מריר

    לכבוד יום השוקולד המריר, הנה שני מתכונים שיקלו עליכם את גל הקורונה הקרוב. בין בידוד לבדיקה ואולי חלילה מחלה, כך תוכלו לגוון את היום עם ניחוח שוקולדי מתוק ומנחם

    חדשות כיפה

    04/01/22 16:44

  •  צילום: shutterstock אוכל

    גיליס או הצלבנים? גולשי כיפה בוחרים את המסעדה הכשרה הטובה ביותר

    אחרי שבועיים קולינריים במיוחד, בהם גולשי כיפה המליצו על אלפי מסעדות כשרות ומצוינות ברחבי הארץ, הגיע רגע האמת - מתוך כל הבחירות שהצעתם זה הזמן לדייק ולבחור את המסעדה הכשרה הטובה ביותר בישראל

    חדשות כיפה

    30/12/21 15:54

  •  צילום: Kobi Gideon / FLASH90 אוכל

    אלו התוספות שישדרגו את סיר החמין

    החמין התקבע במסורת היהודית עוד מימי הגלות. כל עדה נתנה לו את הפרשנות שלה, את התוספות שלה שנתנו לו את הטעם, המרקם, הצבע והריח. הנה מה שישדרג אותו

    חדשות כיפה

    30/12/21 13:26

  •  צילום: אסף קרלה מסעדות

    מסעדת ג'וי: מיקום היסטורי שמיוחס לחוזה המדינה, ומנות בשריות מהנות ומיוחדות

    כשתגיעו לאזור ממילא כנסו לג'וי גריל האוס. העיצוב של המקום, המנות הנאות והטעימות והשירות האדיב - כל אלה יספקו לכם חמימות נפלאה לערב ירושלמי קר. אם האווירה החשוכה לא עושה לכם טוב, בואו בצהריים

    אלעד הומינר, חדשות כיפה

    29/12/21 09:48

  •  צילום: Anat Hermony/FLASH90 אוכל

    שאל את הרב | למה שומרים דווקא שש שעות בין בשר לחלב?

    שאלה שהתקבלה במערכת כיפה מתייחסת לצד הקשה ביותר בכשרות המזון: המתנה בין בשר לחלב, הרב הלל מרצבך השיב בפירוט וכתב: "שש שעות זהו זמן שהעריכו חכמים בין סעודה לסעודה שבו גם השאריות שבין השיניים כבר לא נמצאות שם"

    חדשות כיפה

    28/12/21 14:22