מצרכים לפלפלים קלויים
- 3 פלפלים (2 גדולים/3 קטנים)
- 2 כפות שמן זית
- עלי טימין מ-2-3 ענפים
- 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
- מלח גס
- 1 כפית חומץ בלסמי
- 3 שיני שום, קצוצות או כתושות
הוראות הכנה לפלפלים קלויים
- מחממים תנור ל-200 מעלות
- מניחים מעל תבנית אפייה שקית קוקי (גודל L) ומכניסים פנימה את הפלפלים, 1 כף שמן זית.
- סוגרים את השקית לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
- קולים 30-35 דקות עד שהפלפלים מתרככים. מוצאים את השקית מהתנור ומחכים לצינון.
- לאחר שהפלפלים מצטננים וניתן לגעת בהם, מוצאים מהשקית ומסירים מהם את הקליפה ואת הגרעינים.
- חותכים לרצועות ומתבלים באמצעות פיזור מלח גס, חומץ בלסמי, 1 כף שמן זית, שום, עלי הפטרוזיליה והטימין ומערבבים.
המתכון באדיבות המותג קוקי.