מצרכים לסלט חי של אספרגוס ותותים
- 400 גרם גבעולי אספרגוס חי
- 250 גרם תותים טריים ושטופים
- 100 גרם תרד טרי ושטוף
- 2 כפות צנוברים\אגוזים
- חצי צרור עירית
- חצי צרור פטרוזיליה
- 3 כפות חומץ פטל
- 5 כפות שמן זית
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה לסלט חי של אספרגוס ותותים
- מנקים ומקלפים את האספרגוס, מסירים את החלקים העציים וחותכים לטבעות.
- מנקים את התותים וחותכים לפרוסות.
- מטגנים קלות את הצנוברים\האגוזים.
- מכינים רוטב - מערבבים את חומץ הפטל, שמן הזית, המלח, הפלפל ועשבי התיבול הקצוצים.
- שופכים את הרוטב על האספרגוס והתותים החתוכים.
- בקערה, מניחים את התרד ומעליו את האספרגוס והתותים, מזפרים את הצנוברים\אגוזים ומגישים.
המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי