בפריז ובטיימס סקוור כבר מפעיל השף אייל שני מזנונים כשרים, ומהיום (ג') גם ברמת החייל. השף המפורסם, שבימים אלו מככב בפריים טיים כשופט בתוכנית "מאסטר שף" כבר בעל 2 מסעדות כשרות: "דבורה" ו"מלכה".
כשנשאל מה גרם לו לעשות את המעבר, ענה: "כשרות היא לא מגבלה בשבילנו, אנחנו עושים הכל כדי ששמן הזית יהיה הנושא של האוכל שלנו, איננו מבשלים עם שמנת וכמעט גם ללא חלב, אז מה אנחנו מאבדים? כלום. ומה מרוויחים? כמעט את הכל, את חצי מהעם שלנו שכל כך השתוקק אלינו ולא פתחנו לו את הדלת".
המזנון יכלול את כל המנות של שני שנחשבות להיטים על זמניים כמו פיתת מינוט סטייק, כבדים של תרנגולת, שפכטל קבב. חלק מהמנות הללו יעברו שינויים לגרסה כשרה עם טחינה במקום שמנת ועוד.