לעוגיות ביסקוטי האיטלקיות גרסאות רבות. הן עוגיות שנחשבות קלות להכנה והמרכיבים גמישים מאוד, ניתן להכין אותם עם המצרכים שיש בבית ואפשר להכין אותם לפי מה שאוהבים, כמו: להפחית סוכר, לשלב קמח מלא, לשלב פירות יבשים שונים ועוד.
מתכון לעוגיות ביסקוטי של רשת ביגה
מצרכים:
כוס סוכר
2 וחצי כוסות קמח
חצי כפית אפיה
רבע כפית מלח
2 ביצים
100 גר חמאה
חצי כפית מחית וניל
50 גר משמש חתוך לקוביות
50 גר תאנים חתוכים
50 גר חמוציות
100 גר שקדים טבעיים
אופן ההכנה:
לערבב במיקסר גיטרה את כל החומרים
להוסיף את הפירות מיובשים והשקדים
ליצור גלילים לאפות ב 180 מעלות 25-30 דק
לקרר ולחתוך לבסקוטים
לסדר בתבנית ולהחזיר לאפייה ל 150 10 ד'ק.