מצרכים לעוגת תפוחים
- לבסיס:
- 120 גרם מרציפן איכותי
- ביצה
- כף גדושה חמאה
- כוס פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית
למילוי:
- 3 תפוחים מזן גרנד סמית' קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
- קורט קינמון
- 2 כפות קמח
- 2 כפיות חמאה
- 2 כפות דבש
לציפוי:
- 2 כוסות פירורי מיני קוקיס קרמל של כרמית
- 2 כפות חמאה מומסת או שמן קוקוס או שמן קנולה
הוראות הכנה לעוגת תפוחים
- במעבד מזון טוחנים יחדיאת כל מרכיבי הבסיס עד שמתקבלת מחית אחידה.
- משטחים בתבנית משומנת ואופים בחום בינוני, 180 מעלות במשך כ-4 דקות עד שמתקבל קרום זהוב על פני המאפה.
- מערבבים היטב את כל מרכיבי המילוי ויוצקים על הבסיס.
- מערבבים את הפירורים עם החמאה המומסת או השמן ומפזרים את הפירורים הלחים מעל התפוחים.
- מחזירים לתנור, מנמיכים את הטמפרטורה ל 175 מעלות. אופים במשך כ-25 דקות עד שהציפוי משחים.
המתכון באדיבות חברת כרמית