כשאומרים "פלפל" לכל אחד עולה תמונה אחרת בראש: קטן וחריף, אדום וגדול, צהוב וצרוב. הפלפל, המוכר לפעמים כ"גמבה", הוא אחד הירקות המגוונים ביותר, הצבעוניים ביותר, ויש כל כך הרבה אפשרויות כיצד להשתמש בו. לא משנה באיזה צבע או סוג תבחרו, הפלפלים מכילים כמויות גדולות במיוחד של ויטמין C ובעיקר מגוון נוגדי חמצון. גם בריא, גם טעים, גם צבעוני, הפלפל חייב להיות חלק מהתפריט שלכם.
גם טעים וגם צבעוני: 7 ארוחות שאפשר להכין עם פלפלים
פלפל קיים בכל הסוגים: גדול, קטן, ירוק, צהוב ואדום, וכל המגוון הזה כולל ירקות בריאים וטעימים כאחד. אספנו בשבילכם 7 מתכונים לארוחות שאפשר להכין עם פלפלים בכל הצבעים
אהבתם? עוד תכנים בלעדיים באפליקציה של כיפה. הורידו עכשיו