שלום , רציתי לדעת 1. למה טוב כמוסות גרין אלגה? 2. אצות ים קומבו- לאיזה מקרים אתם צצליצים אותו וכיצד ניתן לבשלו ולאוכלו? הרבה תודה!!



תשובה

שלום וברכה. אצות מסוג גרין אלגה נחשבות כמזון בעל תכולה גבוהה ביותר של רכיבי תזונה חיוניים כמו חלבונים, B12 מינרלים ועוד. ישנם מספר סוגים של אצות במשפחה זו - ספירולינה, כלורלה ו - אצה כחולה ירוקה. קומבו - טובה מאוד בייחוד לאנשים הסובלים מחום פנימי וחוסר נוזלים. דרך הכנה - לחתוך או לשבור את האצה, להשרות במים 20-30 דקות עד שמתרכך. ניתן לקלות אותה ולטחון אותה ולהוסיף למרקים ולסלטים. בהצלחה.