אחד האיסורים בתשעת הימים, שיחלו מחר (ב'), הוא אכילת בשר ושתיית יין - דברים הנחשבים למענגים ואסורים בימי האבלות על החורבן. כדי שלא תתגעגעו יותר מדי לבשר ולא תישארו רעבים אחרי ארוחת הצהריים, אספנו עבורכם עשרה מתכונים למנות דגים נהדרות.

1. מקלות דגים קריספיים לצד רוטב מרענן

מקלות דגים צילום: יחצ BEKO

2. סלמון ברוטב טריאקי וקונפי תפוחי אדמה

סלמון ברוטב טריאקי וקונפי תפוחי אדמה צילום: Teka Studio

3. דג בקלה אפוי ברוטב איולי ובליווי יין לבן

דג בקלה אפוי ברוטב איולי ובליווי יין לבן צילום: טקה סטודיו

4. מאפה פילו במילוי סלמון

מאפה פילו במילוי סלמון צילום: יחצ חלי ממן

5. פילה לברק בירקות אש

פילה לברק בירקות אש צילום: יח'צ לימור כרסנטי

6. קבב דג עם אפונה קישואים וטחינה

קבב דג עם אפונה קישואים וטחינה צילום: שניר סופגי גואטה

7. דג לברק שלם צלוי במחבת

דג לברק שלם צלוי במחבת צילום: גיל אבירם

8. ברוסקטות טונה אדומה ודובדבנים

ברוסקטות טונה אדומה ודובדבנים צילום: פרטי

9. קציצות דגים של אלון קורן

קציצות דגים של אלון קורן צילום: חן ואלון קורן

10. רצועות סלמון מעושן

רצועות סלמון מעושן צילום: SUTTERSTOCK