מצרכים לפלפלים קלויים

  • 3 פלפלים (2 גדולים/3 קטנים)
  • 2 כפות שמן זית
  • עלי טימין מ-2-3 ענפים
  • 2 כפות פטרוזיליה קצוצה
  • מלח גס
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 3 שיני שום, קצוצות או כתושות

הוראות הכנה לפלפלים קלויים

  1. מחממים תנור ל-200 מעלות
  2. מניחים מעל תבנית אפייה שקית קוקי (גודל L) ומכניסים פנימה את הפלפלים, 1 כף שמן זית.
  3. סוגרים את השקית לפי ההוראות שעל גבי האריזה.
  4. קולים 30-35 דקות עד שהפלפלים מתרככים. מוצאים את השקית מהתנור ומחכים לצינון.
  5. לאחר שהפלפלים מצטננים וניתן לגעת בהם, מוצאים מהשקית ומסירים מהם את הקליפה ואת הגרעינים.
  6. חותכים לרצועות ומתבלים באמצעות פיזור מלח גס, חומץ בלסמי, 1 כף שמן זית, שום, עלי הפטרוזיליה והטימין ומערבבים.

המתכון באדיבות המותג קוקי.