מרכיבים לעוגת אגוזי מלך

3 ביצים
1 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
½ כוס שמן חמניות
1 כוס מיץ תפוזים
1 ½ קמח תופח

2 כפות סוכר חום
חצי כפית קינמון
80 גרם אגוזי מלך קצוצים.
לקישוט אפשר מעט אבקת סוכר

אופן הכנה של עוגת אגוזי מלך

בקערה מערבבים את הביצים עם כוס סוכר, מייפל וסוכר וניל.
לאחר מכן מוסיפים את השמן ומערבבים היטב לעיסה אחידה.
מוסיפים את התפוזים ומערבבים שוב, בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים לבלילה אחידה.

בקערה נפרדת מערבבים את האגוזים עם הסוכר החום והקינמון עד שהאגוז עטוף באופן מקסימלי, חצי מתערובת האגוזים מכניסים לבלילה ומערבבים. יוצקים לתבנית אינגליש קייק ואת האגוזים שנשארו מפזרים מעל. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ל38-40 דקות ומגישים.