1. יותר ויטמין C מתפוזים: למרות שתפוזים ידועים כמקור עשיר לוויטמין C, מנגו בשל מכיל למעשה יותר ויטמין C מתפוז בגודל דומה.
2. מנגו בחלל: בשנת 2010, נשלחו זרעי מנגו לחלל על ידי סוכנות החלל של הודו. המטרה הייתה לבדוק כיצד חשיפה לקרינה קוסמית תשפיע על הגנטיקה של הפרי.
3. מנגו ירוק הוא בשל: בניגוד לאמונה הרווחת, צבע ירוק של מנגו לא בהכרח מעיד על חוסר בשלות. ישנם זנים רבים של מנגו שנשארים ירוקים גם כשהם בשלים לחלוטין.
4. יש יותר מ-1000 זנים של מנגו: למרות שרוב האנשים מכירים רק מספר מצומצם של זני מנגו, למעשה קיימים יותר מ-1000 זנים שונים של הפרי ברחבי העולם. כל זן מתאפיין בטעם, מרקם וצבע ייחודיים.
5. מנגו מסייע בעיכול: המנגו מכיל אנזימים שמסייעים בפירוק חלבונים ותורמים לעיכול טוב יותר. בנוסף, הסיבים התזונתיים שבו מסייעים בתנועת המעיים.
והנה 3 דרכים מוצלחות לחתוך את הפרי האהוב