מצרכים לסלט חי של אספרגוס ותותים

  • 400 גרם גבעולי אספרגוס חי
  • 250 גרם תותים טריים ושטופים
  • 100 גרם תרד טרי ושטוף
  • 2 כפות צנוברים\אגוזים
  • חצי צרור עירית
  • חצי צרור פטרוזיליה
  • 3 כפות חומץ פטל
  • 5 כפות שמן זית
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה לסלט חי של אספרגוס ותותים

  1. מנקים ומקלפים את האספרגוס, מסירים את החלקים העציים וחותכים לטבעות.
  2. מנקים את התותים וחותכים לפרוסות.
  3. מטגנים קלות את הצנוברים\האגוזים.
  4. מכינים רוטב - מערבבים את חומץ הפטל, שמן הזית, המלח, הפלפל ועשבי התיבול הקצוצים.
  5. שופכים את הרוטב על האספרגוס והתותים החתוכים.
  6. בקערה, מניחים את התרד ומעליו את האספרגוס והתותים, מזפרים את הצנוברים\אגוזים ומגישים.

המתכון באדיבות Beko, מותג מכשירי החשמל הבינלאומי