אם יש לכם אינסטגרם, טיקטוק או כל רשת חברתית אחרת - אין מצב שלא נתקלתם במתכון שמטריף את כולם בתקופה האחרונה. הבלוגר שחר חן, עם למעלה מ-200 אלף עוקבים רק באינסטגרם, פרסם מתכון לפיתה מפוצצת חלבון בשני מרכיבים בלבד, ועד מהרה הרשת התמלאה בגולשים שרצו גם הם לנסות את המתכון החדש. בכל פיתה כזאת - שאתם יכולים למלא בחביתה, או בכל מילוי שתרצו - יש 8.2 גרם חלבון. עכשיו תורכם לנסות את המתכון.
מצרכים לפיתה חלבון
- 200 גרם קמח תופח
- גביע יוגורט חלבון פרו 0% שומן (200 גרם)
הוראות הכנה לפיתה חלבון
- בקערה מערבבים את הקמח והיוגורט ולשים לקבלת בצק אחיד.
- מחלקים את הבצק לארבעה חלקים (שיהיו הפיתות שלנו), מכדררים כל חלק ואז מועכים קלות, ומרדדים ליצירת צורה של פיתה.
- מניחים את הפיתות בתבנית עם נייר אפייה ואופים בתנור על 210 מעלות, למשך 3-4 דקות, הופכים ואופים שוב עד להשחמה.
- אתם יכולים למלא את הפיתות בכל מילוי שתבחרו, אפילו רק למרוח גבינה וליהנות.
[embed_3760]