מצרכים לצנונית סינית בטעם חמוץ מתוק

  • כ-40 צנוניות קטנות
  • כפית מלח
  • כף רוטב סויה
  • 2 כפות חומץ
  • 2 כפות סוכר
  • 3 כפות שמן שומשום

הוראות הכנה לצנונית סינית בטעם חמוץ מתוק

  1. רוחצים ומנקים את הצנוניות.
  2. עושים בכל אחת מהן חתך עד מחצית עומקה.
  3. מכניסים את הצנוניות לקערה, זורים עליהן מלח ונותנים להן לנוח 5 דקות.
  4. מוסיפים לקערה רוטב סויה, חומץ, סוכר ושמן ומערבבים היטב.
  5. מניחים ל-15 דקות נוספות לספיגת הטעמים, ומגישים.