כולנו מכירים את הבאסה בלזרוק קוטג' כמעט או חצי מלא, כי הוא התקלקל מהר מדי. אם אתם לא משפחה ברוכת נפשות שמסיימת 2 קופסאות קוטג' בארוחה, כנראה שנתקלתם לא פעם בחיים בתחושה המבאסת שבלזרוק קוטג' כמעט או חצי מלא, כי הוא התקלקל מהר מדי.

אז תדעו שהמצב לא חייב להיות ככה, קבלו טיפ קטן שיוכל להאריך את החיים של הקוטג' שלכם, ולחסוך עגמת נפש ובל תשחית:

קופסת הקוטג אינה אטומה, לכן אחרי הפתיחה הראשונית לא יעבור הרבה זמן לפני שיהיו שינויים בריח, טעם, או סימנים של פגיעה כמו צבע משונה. אחסון קוטג' בקופסאות אטומות יכול להאט משמעותית את קצב ההתקלקלות שלו. לכן, כאשר אתם פותחים את האריזה החדשה, מיד העבירו את הקוטג' לקופסה אטומה (כל קופסא פשוטה ממקס סטוק תעשה את העבודה).

כמובן שבאוכל כמו באוכל- אם יש ספק אז אין ספק, הבטן שלכם שווה יותר מהחמישה שקלים שעולה לקנות קוטג' חדש, אם לא עבר הרבה זמן מתאריך תפוגה המקורי מומלץ להריח ולטעום ורק אם מרגיש תקין אז אפשר לאכול.

קוטג' צילום: LumenSt,Shutterstock