ענהאל שמואלי היא אושיית רשת מצליחה, אך גם אמא מסורה. כשהיא רוצה לפנק את הבנות שלה ואין לה זמן לעמוד במטבח במשך שעות, היא מכינה להן את הפיצה שהן הכי אוהבות. "מה שכיף בה זה שצריך להתפיח רק חצי שעה, ולכן זה מעולה לאימהות שרוצות לפנק אבל אין להן זמן", היא מסבירה. הפיצות כל כך טעימות, ששמואלי ממליצה מראש להכפיל כמויות.

מצרכים לפיצה של ענהאל שמואלי

  • 2.5 כוסות קמח
  • כף שמרים
  • כף סוכר
  • כף שמן
  • 3/4-1 כוס מים
  • רוטב מוכן לפיצה
  • גבינה מגורדת/צהובה
  • תוספות לפי מה שרוצים

הבנות של ענהאל שמואלי צילום: פרטי

הוראות הכנה לפיצה של ענהאל שמואלי

  1. מערבבים את כל החומרים יחד עד לבצק אחיד ומניחים להתפחה לחצי שעה.
  2. מכינים מהבצק פיצות (אם מכפילים את הכמות אפשר להכין מהכמות 2 פיצות גדולות או פיצות אישיות, לפי מה שאוהבים) ומורחים את הרוטב.
  3. מפזרים גבינה מגורדת או גבינה צהובה ותוספות ומכניסים לתנור שחומם מראש על החום הכי גבוה, 5-7 דקות.