מצרכים ללביבות בטטה

  • 1 ק"ג בטטות קלופות
  • כף רוטב סויה משובח
  • 3/4 כוס קמח (או יותר, לפי הצורך)
  • 1/2 כפית מלח
  • קורט פלפל שחור טחון טרי
  • שמן/חמאה לטיגון

הוראות הכנה

  1. מבשלים את הבטטות במים עד שהן מתרככות. מסננים ומקררים.
  2. מועכים את הבטטות, מוסיפים סויה, קמח, מלח ופלפל. מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. יוצרים לביבות עם הידיים ומטגנים במחבת טפלון שטוחה במעט חמאה או שמן, על אש נמוכה.
  4. מגישים את הלביבות חמות.

המתכון באדיבות על השולחן.