הבטטה, האחות הכתומה של תפוח האדמה, נקראת באנגלית "sweet potato" - תפוח אדמה מתוק. היא אולי פחמימה משביעה כמוהו, אבל מתוקה יותר, רכה יותר ומנחמת יותר. בתקופה לחוצה, קשה ומתסכלת כמו זו שאנו מתמודדים איתה, אין מנחם כמו מרק בטטה עשיר או קיש בטטה לארוחת ערב.
צ'יפס בטטה בתנור
צילום: יחצ
בטטה אפויה במילוי גרגרי חומוס
צילום: teka studio
לביבות בטטה
צילום: shutterstock
קנלוני בטטה ברוטב פסטו שמנת
צילום: אפיק גבאי
סלט בטטה
צילום: חיים יוסף
מרק בטטה
צילום: shutterstock
קיש בטטה ובצל סגול
צילום: shutterstock